servie at home

SERVICE AT HOME

Con il nostro programma Service at Home, in qualità di proprietari di una Lexus avete la possibilità di richiedere il servizio per la vostra automobile Lexus in modo semplice e comodo nell'ambito del programma «Servizio Lexus Premium».

test at home

TEST AT HOME

Provate la Lexus che preferite semplicemente a casa vostra, inclusa una consulenza competente da parte del partner Lexus della vostra regione.

Test at Home
concept cars

CONCEPT CAR

Le concept car Lexus offrono idee intriganti per il nostro futuro orientamento progettuale.

main menu lexus brand

INNOVAZIONE
NEL DESIGN

Questa sezione ritrae il profilo dei nostri design concept e modelli più sorprendenti.

hybrid cars

HVETTURE IBRIDE

Vi sono molti tipi di auto ibride che hanno tutte una cosa.

lexus service

SERVIZI
SERVICEANGEBOT

Trova il centro assistenza Lexus o il concessionario Lexus più vicino semplicemente accedendo al servizio.

used cars

OCCASIONE

Il programma “Usato garantito Lexus approvato” dei concessionari nazionali Lexus.

TORNA AGLI ARTICOLI

THE FIVE

the five

FROM A LONDON LEGEND TO A DUTCH COOK GROWING HIS RESTAURANT'S PRODUCE IN A GREENHOUSE, FIVE EXCITING CHEFS AROUND THE GLOBE CELEBRATE THE SPLENDID VERSATILITY OF THE HUMBLE EGG

KAMILLA SEIDLER

When the Danish chef Kamilla Seidler was invited by Claus Meyer, who co-founded Noma, to co-run the restaurant and culinary school at the groundbreaking Gustu in Bolivia, it was like starting from scratch, despite her training at the two-Michelin-starred Mugaritz and Le Manoir aux Quat'Saisons. "I had never come across 70 percent of the ingredients we now use," says Kamilla. Entirely product-driven, the menu evolves every three months around seasonal produce, with new ingredients – from Amazonian larvae to cochayuyo seaweed – introduced daily. "We are under a constant, comfortable pressure to experiment – you don't want to miss exploring an ingredient's potential before it disappears for another year," she explains.

READ THE FULL ARTICLE